Når man er dygtig til at optimere, så tjener man jo flere penge

For nogen tid siden havde jeg en snak med Cathrine fra Effihub om hvordan man optimerer sin forretning, og det er der kommet denne lille artikel ud af, en artikel som også sætter fokus på hvad man får ud af Effihub, som laver software til tidsregistrering.

”Når man er dygtig til at optimere, så tjener man jo flere penge”

Jeg har valgt at investere i Effihub, fordi det skaber ekstra værdi for mig og i forhold til mine kunder. En tilsvarende løsning kunne da være klaret med et Excel-ark, men jeg vil hellere bruge min tid på mine opgaver eller på forretningsudvikling, og jeg vil gerne give mine kunder en lidt ekstra lækker oplevelse.

Booker du et af mine klippekort eller indgår vi i et projektsarbejde, får du adgang til min kundeportal hos Effihub. Det betyder, at du kan følge med i dit forbrug af klip eller timer hos mig. Hvad det er jeg laver for dig.

Det ved jeg, giver en ekstra tryghed hos de fleste kunder. Når jeg selv køber ind af en ydelse vil jeg nemlig gerne have en klar varedeklaration på hvad jeg får. Så det samme vil jeg gerne give mine kunder.

Og i øvrigt ved mine kunder også, at man nogle gange skal investere lidt for at frikøbe tid til at udvikle sin forretning. De fleste ved, at det sælger at være til stede på sociale medier og at udsende nyhedsbreve. Men samtidig er der mange, der hverken bryder sig om eller formår at arbejde med de opgaver, det kræver. Og i det tilfælde er det en god investering at købe løsningen ude i byen. På den måde kan man sælge mere uden at få flere grå hår i hovedet.

Du skal være velkommen til at kontakte mig, hvis du skal have hjælp til at få boostet din markedsføring.

Mette Bertelsen

Mette Bertelsen

Tak for at du læste med. Synes du, at noget af det der står i artiklen lyder interessant? Så skal du til enhver tid være velkommen til at kontakte mig.
Scroll til toppen