Nu kan du linke direkte til afsnit på websites

Her er et smart tip til dig, der arbejder med viden. Med den seneste opdatering af Chrome kan du nu linke direkte til et afsnit, som du har markeret. Så kommer modtageren direkte til afsnittet og kan se, hvor du har markeret.

Sådan gør du:

  • Marker det afsnit du vil dele
  • Højreklik og vælg “Kopier link til fremhævning”
  • Indsæt linket – fx i et link, en mail eller besked

På den måde kan du guide din modtager hen til lige netop det sted på websitet, som vedkommende skal se på. Med markering og det hele!

Jeg møder flere, der ikke helt kan se, hvad man skal bruge hjemmesider til. Folk er alligevel kun på sociale medier! Men det er en sandhed med modifikationer. Det er ikke noget vi tænker over til daglig, men noget af det allerførste vi gør, når man skal indhente ny viden, det er simplethen at søge på nettet.

Så i virkeligheden lever hjemmesiderne i allerbedste velgående; især hvis det handler om at levere informationer og konkrete actions til de besøgende. Så det handler om, at du skal have en klar idé om hvad du vil tilbyde, skabe overblik og så skal du simpelthen guide dine modtagere hen til det sted, du gerne vil have dem til at gå hen til.

Kilde: Google

Mette Bertelsen

Mette Bertelsen

Tak for at du læste med. Synes du, at noget af det der står i artiklen lyder interessant? Så skal du til enhver tid være velkommen til at kontakte mig.
Scroll til toppen

Har du lyst til at få nyheder fra mig?

Prøv mit nyhedsbrev

Jeg sender ikke nyhedsbreve fast ud. Men når jeg gør det, så vil du typisk få blogindlæg, info om nye produkter eller services – eller et godt tilbud.