tekstforfatter

Skab resultater med dine websider og blogndlæg

En velskrevet webtekst eller blogindlæg taler til din læser. Vil du have, at dine tekster bliver fundet, skal du overveje at få lavet en søgeordsanalyse og en ekstra SEO gennemgang.

Tekster til alle lejligheder

Mix og match mellem:

Pris

750 kr. pr. time excl. moms.

Spørgsmål & svar

En almindelig tekst fokuserer på budskab og målgruppe.

En SEO (søgeoptimeret) tekst fokuserer ud over budskab og målgruppe også på struktur, teknik og søgemaskiner.

Med en SEO tekst har man arbejdet bevidst med tekstens læsbarhed og at teksten indeholder de rette søgeord i den rette længde.

Disse keywords gør, at dit budskab bliver fundet af den rette målgruppe på basis af en match, som søgemaskinerne vurderer. Og søgemaskinerne går efter at “tænke” som mennesker. Så man kan spørge sig selv: Hvordan søger vi? Hvordan bliver vores spørgsmål bedst muligt besvaret?

Og så er der det tekniske.

En søgeoptimeret tekst har en meget klar header (overskrift) struktur, som gør, at teksten bliver nem og logisk at overskue.

En god side har arbejdet med sidens meta-beskrivelse. En meta-beskrivelse er en slags opsummering af, hvad den besøgende kan forvente at få at se, når vedkommende skal vurdere linkets indhold fra søgemaskinen.

Prismæssigt er det ens, men SEO-tekster lidt ekstra tid at udarbejde.

Jeg er online fast hver onsdag, hvor jeg løser opgaver for mine kunder.

Du kan dog få fat i mig hver dag. Jeg svarer hurtigst, hvis du sender mig en chatbesked. Find info på min kontaktside.

artikler

Alt om tekster

Cases
Mette Bertelsen

Rapport: Sprogpolitik og sprogbrug på flersprogede arbejdspladser

Hvad er en sprogideologi? Hvilke følelser, forestillinger og udfordringer er der på arbejdspladser, hvor medarbejderne taler flere sprog – dansk og dansk tegnsprog? Hvilke konkrete tiltag kan man indføre? Hvordan arbejder virksomheder helt overordnet med sprogholdninger og sprogpolitikker? På spørgsmålene svarer forskerne Dorte Lønsmann & Kamilla Kraft (fra institut for Engelsk, Germansk og Romansk, Københavns

Læs mere »
Nyhedsbreve
Mette Bertelsen

Tiltræk nye abonnementer med en lækker freebie

Din kunde tilmelder sig dit nyhedsbrev, fordi du har lokket med noget lækkert. Når de så har tilmeldt sig, bliver de sendt videre til en dejlig, branded landing page, hvor din gave venter på dem. Her er nogle idéer – vælg fx mellem en række digitale produkter som: En 10 siders E-bog om x emne En test eller en quiz der

Læs mere »
Nyhedsbreve
Mette Bertelsen

Køb hjælp til at skrive dine nyhedsbreve

Du har masser af idéer og ønsker til hvad dine nyhedsbreve skal indholde. Men du ved samtidig også godt, at du aldrig kommer i gang, hvis du selv skal stå for alt arbejdet. Bare rolig, det er meget normalt. Hvad med at få en professionel til at klare jobbet for dig? Så er du helt

Læs mere »
Scroll to Top

Prøv mit nyhedsbrev

Det får du ved en tilmelding

Jeg sender ikke nyhedsbreve fast ud. Men når jeg gør det, så vil du typisk få blogindlæg, info om nye produkter eller services – eller et godt tilbud.

 

Denne hjemmeside indsamler cookies

Hvorfor denne popup? Hjemmesider i  EU skal indhente deres besøgendes samtykke for at kunne bruge cookies. Derfor skal jeg bede dig om at samtykke før du går ind på min hjemmeside.

Læs privatlivspolitik