Tilgængelighed

Service til døve

Brug for hjælp til at fremstå bedst muligt på dansk eller dansk tegnsprog? Få hjælp til korrekturlæsning, undertekstning og oversættelse.

Standard tekst brødtekst

H1 Rubrik

H2 underrrubrik

H3 underrubrik

H4 manchet tekst

H5 mellemrubrik
H6 Trompet

Løsninger

Korrekturlæsning

Gennemgang af dine tekster, så de opnår et niveau, der svarer til hvad det forventes af dig i forhold til din fag og din profession. Det faglige og indholdsmæssige står du selv for. 

Oversættelse

"Indtal" dit budskab på tegnsprog, så omdanner jeg dit indhold og dit budskab til et skriftligt produkt, du kan levere videre. Jeg kan også læse danske tekster op på tegnsprog.

Undertekster

Undertekster på dansk i .srt-format, Vimeo, YouTube eller hvor du ønsker at distribuere dine videoer. Jeg følger

retningslinjerne for undertekstning i Danmark.

tips & tricks

Det professionelle møde med en døv person

En døv person med på holdet? Få insider-tips til at sikre, at alle møder for døve mødedeltagere bliver så tilgængelige som muligt.

artikler

Alt om Tilgængelighed

Kvinde foran computer - taler tegnsprog sammen med en på den anden side af skærmen
Tilgængelighed
Mette Bertelsen

Professionel i forhold til døve? Derfor skal du prioritere tegnsprogskompetencer

Denne artikel handler om hvorfor “tegnsprogskompetence” er en vigtig professionel kvalitet at besidde eller at skaffe, når du som professionel arbejder for døve eller sammen med døve. Det er omvendt også vigtigt at døve aktivt arbejder for at leve op til hørendes forventninger omkring dansk-kompetencer når de skal kommunikere til og med hørende. I Sverige

Læs mere »
Scroll to Top

Prøv mit nyhedsbrev

Det får du ved en tilmelding

Jeg sender ikke nyhedsbreve fast ud. Men når jeg gør det, så vil du typisk få blogindlæg, info om nye produkter eller services – eller et godt tilbud.

 

Denne hjemmeside indsamler cookies

Hvorfor denne popup? Hjemmesider i  EU skal indhente deres besøgendes samtykke for at kunne bruge cookies. Derfor skal jeg bede dig om at samtykke før du går ind på min hjemmeside.

Læs privatlivspolitik