Om Mette

fokus på berigende og smukke digitale universer

BA i medievidenskab & journalistik | Cand. IT (E-business)

MetteBertelsen.dk er mit navn og min virksomhed. Du kommer som regel til at samarbejde med mig – og nogen gange får vi brug for at trække på mit netværk af samarbejdspartnere.

For at skabe det bedste resultat bruger jeg min viden, min erfaring og mine metoder fra journalistikkommunikation og digital forretningsudvikling.

Sidenhen har jeg suppleret med marketing og projektledelse – men min kerne er virkeligheden, det budskabet og og de skrevne ords effekt på målgruppen.

Ord og budskaber gør det dog ikke alene.

Det er vigtigt for mig, at helhedsindtrykket fungerer. Derfor tilbyder jeg også websites i WordPress – for at sikre dig en god base, som du kan bygge videre på.

Det digitale er en del af mit DNA, og derfor kan jeg også en masse smarte tips og tricks, som helt sikkert vil komme dig og din forretning til gode.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mette Bertelsen

Mine værdier

Dette her er vigtigt for mig:

Kompetencer & værktøjer

WordPress websites
MailChimp nyhedsbreve
YouTube videohåndtering
Google Suite pakker
Elementor Pro
Canva design
Trello projektstyring
Podio projektstyring
Referencer

Et udpluk af kunder & samarbejdspartnere

Artikler om MetteBertelsen.dk

Frisk fra bloggen

Om
Mette Bertelsen

Historien bag Mette Bertelsen

Hvad er det for en professionel profil, du måske står for at skulle samarbejde med? Kort sagt er jeg en udpræget udvikler-profil, der elsker at skabe koncepter, bygge og at kvalitetssikre. For tingene skal altid være i orden. Og ikke mindst, så elsker jeg processen med at få resultaterne promoveret til målgruppen – som forhåbentlig

Læs mere »
Scroll til toppen

Har du lyst til at få nyheder fra mig?

Prøv mit nyhedsbrev

Jeg sender ikke nyhedsbreve fast ud. Men når jeg gør det, så vil du typisk få blogindlæg, info om nye produkter eller services – eller et godt tilbud.