Om

Med fokus på berigende og smukke digitale universer

BA i medievidenskab & journalistik | Cand. IT (E-business)

MetteBertelsen.dk er mit navn og min virksomhed. Du kommer som regel til at samarbejde med mig – og nogen gange får vi brug for at trække på mit netværk af samarbejdspartnere.

For at skabe det bedste resultat bruger jeg min viden, min erfaring og mine metoder fra journalistikkommunikation og digital forretningsudvikling.

Sidenhen har jeg suppleret med marketing og projektledelse – men min kerne er virkeligheden, det budskabet og og de skrevne ords effekt på målgruppen.

Ord og budskaber gør det dog ikke alene.

Det er vigtigt for mig, at helhedsindtrykket fungerer. Derfor tilbyder jeg også websites i WordPress – for at sikre dig en god base, som du kan bygge videre på.

Det digitale er en del af mit DNA, og derfor kan jeg også en masse smarte tips og tricks, som helt sikkert vil komme dig og din forretning til gode.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mette Bertelsen

Mine værdier

Faglighed

Alt skal være fagligt funderet og i bedste kvalitet. Trends og tendenser udvikler sig over tid, og det er vigtigt for mig hele tiden at holde mig ajour med markedet og strømningerne.

Ordentlighed

Måske er det min indre jyde der taler, men man skal altid behandle andre som man selv vil behandles. Når jeg siger A så skal jeg også sige B. Og jeg står altid inde for det jeg leverer.

Begejstring

Det er ikke specielt svært at begejstre mig. Jeg elsker det! Og hvis begejstrigen mod al forventning skulle blive en hård nød og knække, så finder jeg altid en mening i det jeg laver.

Referencer

Et udpluk af kunder & samarbejdspartnere

Cases

Artikler om MetteBertelsen.dk

Frisk fra bloggen

Om
Mette Bertelsen

Historien bag Mette Bertelsen

Hvad er det for en professionel profil, du måske står for at skulle samarbejde med? Kort sagt er jeg en udpræget udvikler-profil, der elsker at skabe koncepter, bygge og at kvalitetssikre. For tingene skal altid være i orden. Og ikke mindst, så elsker jeg processen med at få resultaterne promoveret til målgruppen – som forhåbentlig

Læs mere »
Om
Mette Bertelsen

Når man er dygtig til at optimere, så tjener man jo flere penge

For nogen tid siden havde jeg en snak med Cathrine fra Effihub om hvordan man optimerer sin forretning, og det er der kommet denne lille artikel ud af, en artikel som også sætter fokus på hvad man får ud af Effihub, som laver software til tidsregistrering. ”Når man er dygtig til at optimere, så tjener

Læs mere »
Scroll til toppen