Rådgivning

Fuld fokus på din forretning. Få mine tips og idéer til hvordan du bedst muligt og med størst effekt kan komme i gang eller blive opgraderet på en eller flere digitale platforme. Jeg løser opgaver på både strategisk, taktisk og operationelt niveau.

Løsninger

Digitalt servicetjek

Er du til stede digitalt? Få konkrete anbefalinger til hvordan du opgraderer din hjemmeside og dine sociale medier - så din indsats virker! Har du endnu ikke en digital tilstedeværelse? Så fortæl mig om dine behov, og jeg kommer med forslag til løsninger.

1/2 eller 1/2 arbejdsdag

Det er virkelig effektivt, når man sætter sig sammen - man når meget ved en fokuseret indsats. Og du får rig mulighed for at få sparring, fifs og feedback undervejs. Du peger på dagens fokus - eller jeg kan foreslå det. Derefter smøger vi ærmerne op!

I gang med en designskabelon

Måske har du undret dig over, hvad de andre gør for at formidle deres indhold så lækkert, strømlinet og gennemført? Hemmeligheden bag er en tydelig visuel identitet. Og den gode nyhed er, at du sagtens kan opnå noget lignende selv.

Analyse af dine målgrupper

Få hjælp til at kigge på dine målgrupper. Hvem skal du kommunikere til og hvordan kan du kommunikere mest effektivt? Hvordan gør du, når du har flere målgrupper? Kan du gøre alle tilfredse - eller findes der nogle smarte tricks?

artikler

Alt om DIGITAL FORRETNINGSUDVIKLING

Design
Mette Bertelsen

Derfor er din virksomheds visuelle identitet vigtig

– Vil du opnå resultater på nettet? Så skal du have en genkendelig visuel identitet, hvor den røde tråd er tydelig og klar. Det er mit generelle råd til alle kunder. Som ny virksomhed er det lidt af en udskrivning at købe et logo, evt. med tilhørende fonte og farver. Men det investeringen værd i

Læs mere »
Tips & tricks
Mette Bertelsen

Nu kan du linke direkte til afsnit på websites

Her er et smart tip til dig, der arbejder med viden. Med den seneste opdatering af Chrome kan du nu linke direkte til et afsnit, som du har markeret. Så kommer modtageren direkte til afsnittet og kan se, hvor du har markeret. Sådan gør du: Marker det afsnit du vil dele Højreklik og vælg “Kopier

Læs mere »
Scroll til toppen